Empty Avatar
Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Pustna sobota. Greva ven? Kostume sva kupila. Dogovarjali smo se s prijateljema, da se dobimo pa sta utrujena zaspala. Greva ven pa če samo v gostilno na pijačo.

Ko sem na bankomatu dvignil denar, je prišlo sms sporočilo. Od mlajšega para, s katerim se dobimo, družinsko, na kakšnem pikniku. Prideta na pijačo? Zakaj pa ne. Tako nisva vedela kam bi šla.

Njuna otroka sta že spala. Sobo je grela kaminska peč. Ob oreščkih in vinu je pogovor stekel. O otrocih, službi, zaj… šefih, o poreklu vina, kje kupujeta drva za peč,… Pogovor za razbijanje tišine in lajšanje duše. Potem je šla gostiteljica Naja v sobo. Naja je ženska manekenske postave. Njene dolge, ravno prav mišičaste noge, zaokroži mala zaobljena ritka. Na životec padajo ravni rjavi lasje…

Iz sobe se je vrnila oblečena v oblekci in čevljih s petko. OMB, kakšna dobra mačka je to! Že prej v kavbojkah je super zgledala, zdaj pa trga gate!!

Poleg mene je sedela žena, oblečena v rdečo hudičko. Oprijeta obleka ji je poudarila njeno popolno postavo. Dolgim nogam in ozkim bokom so streho delala polna prsa. Njen hudomušen pogled pa se je zlival s podobo prijazne, skrivnostne, zapeljive maske.

A bi ti zmasiral Najo, je prekinil naelektreno tišino Andrej. Ramena imam trda, pravi Naja. Zapustili smo mizo s prazno steklenico vina in se preselili na raztegnjeno sedežno garnituro, velikosti ogromne postelje. Naja si je slekla oblekco in se ulegla.

Pokleknil sem k njej in jo začel gladiti po hrbtu z od olja namaščenimi rokami. Zapredla je od ugodja. Medtem ko sem gnetil njene mišice, je Andrej isto počel z Moniko. Masaža je ena od stvari, ki jih zelo rad počnem. Stik s telesom in posredno tudi z dušo človeka, ki se ti prepusti (še posebej če je to taka luštna ženska ), me vedno prepoji z življenjsko energijo. Stik s človekom, druženje, dotikanje, pogovor, misel, nam daje tista mala zadovoljstva, ki oblikujejo občutek sreče. In sreča je tudi imeti pred sabo na pladnju tako brhko telo mlade mamice.

Če želiš, te lahko zmasiram tudi spredaj, sem prekinil predenje dveh mačk, ki so godle pod najinimi rokami. Obrnila se je. Začel sem z nogami, se izognil trikotniku sreče in nadaljeval s trebuhom in prsmi. Potem sem se posvetil še mali obriti lepotici med nogami. Masiral sem velike sramne ustnice. Lotil sem se malih ustnic in zaokrožil še okoli gumbka. Kmalu se je razbohotil v vsej svoji velikosti. Z eno roko sem ji raziskoval področje okoli vrha njene male lepotice, z drugo pa vhod v rajska vrata. Kmalu sta se dva prsta znašla v njeni notranjosti in nežno raziskovala že zelo vlažno nabreklo mucko. Našel sem njen ritem. Uživala je pod mojimi prsti in lahko sem pogledal, kaj počneta Monika in Andrej. Andrej je imel dva prsta zarinjena v njeno mokro češpljo, ki je cmokala pod naleti. V bokih se je zvijala in vzdihovala. Kakšen seksi pogled! Moja draga tudi uživa!

Spet sem se lahko posvetil še z večjo vnemo Naji. Roko na ščegetavčku so zamenjala usta in jezik. Prsti v njeni razmočeni vulvi so prestavili v drugo. Z njenih ust se je razlegalo čedalje močnejše stokanje. Iz njene notranjosti je prihajal vonj, da bi se potopil vanj. Kako lepo dišijo razrajcane mačke!

Noge so se napele, telo usločilo. Iz njenih ust je prihajalo nekontrolirano sopenje, nekaj med jokom in smehom. Zadrhtela je, se za trenutek ustavila, kot vlak smrti, ko se počasi bliža vrhu klanca, potem pa se spustila. Glasni kriki so napolnili sobo, Andrej pa jo je bodril: » To Naja, bravo Naja!«

Ni si pustila veliko počitka. Takoj se je strastno vrgla na mojega trdega korenjaka. Mmmm kakšen super občutek. Uživati v ustih lepotice in gledati svojo drago, kako uganja nespodobnosti z njenim možem. Tudi Monika je bila zaposlena z obdelovanjem njegovega velikega kurca.

Empty Avatar

dobro, odlično...

Empty Avatar

Hvala!

Empty Avatar

lepa zgodba.... bliža se zopet pust in upat da bosta tudi tokrat kaj lepega doživela....

Guest