miehen synttärit villa unelmassa

Erotic Forums Various Other Topics

Empty Avatar
Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Minulla tuli 31v täyteen ja meillä oli pienimuotoiset bileet.

Paikalle saapui noin 20 iloista ja vapaamielistä ihmistä. Mukana oli 10 miestä ja naista. Osan tultua paikalle menimme alakertaan istumaan sohville ja puhumaan niitä näitä. Meillä oli esiintymässä muusikko kun ihmiset olivat asettuneet ja jutelleet alkoi muusikko soittamaan. Meininki ja fiilis alkoi nousta pikkuhiljaa. Eräällä sohvalla oli eräs nuoripari ja mies, mulla oli kyseisen naisen kanssa heti kovaa silmäpeliä. Välillämme oli vetovoimaa ja kiimaa. He viihtyivät siellä ja heidän seuraan myös liittyi nainen (milena) ja Hetkessä naiset silittelivät toisiaan. Kuuntelimme musiikkia kunnes naiseni tuli hakemaan minut. Tajusin että nyt oli synttäriyllätyksen vuoro. Minut vietiin isoon nahkatuoliin, samaan, jossa naiseni oli ollut valtiattarena aikaisempana päivänä. Silmäni sidottiin ja minua käskettiin odottamaan paikallaan. Sanonta odottavan aika on PITKÄ pitää todellakin paikkansa. Jouduin odottamaan pitkään ja välillä kuulin vieressä kahleiden kilinää. Kuulin että ihmisiä tuli viereen sohvalle kun musiikki loppui. Odottamista ja odottamista kunnes kuulin että tilaan tuli muita ihmisiä ja tunsin kosketuksen olkapäällä. Kroppaani silitettiin ja hyväiltiin hieman ja alkoi musiikki kuulua. Silmäsuoja poistettiin ja huoneeseen oli laitettu punainen valaistus. Kun sain silmiä auki näin edessäni kuuman blondin, Nemissan. Hän oli pukeutunut lyhyeen nahkatoppiin sekä sukkanauhoihin ja stay-uppeihin. Hänen pyöreät silikonirintansa näkyivät topin välistä juuri sopivasti.

Yllätyin todella tästä näystä. Hänellä oli kädessään piiska ja hän oli todella kuuma - kuin elokuvista. Hän alkoi tanssia ja kiusailla minua. Hieman tuli iholle ja taas poistui eteeni kiusaamaan ja tanssimaan todella kiusoittelevasti. Jonkin aikaa tanssittuaan ja kiusattuaan hän vinkkasi sormella kutsuvasti ja yllätyin. Mitä nyt käy?Takaani tuli naiseni joka oli pukeutunut täysin samoihin asusteisiin. He suutelivat edessäni ja pelkästään se näytti aivan taivaalliselta. Katselin heitä lumoutuneena tumma ja vaalea nainen todella seksikkäinä toistensa kimpussa.

Heillä oli selvä roolijako.

Vaalea Nemissa oli se joka määräsi, minun naiseni totteli kiltisti. He suutelivat ja hyväilivät toisiaan hetken kunnes Nemissa heitti naiseni sängyllle, meni hänen päälleen ja alkoi suudella ja hyväillä häntä. Samalla hän repi naiseni toppia sivuun ja alkoi nuolemaan tämän rintoja.

Pikkuhiljaa Nemissa matkusti alaspäin suudellen naiseni litteää vatsaa samalla, kun hänen kätensä vaelsivat naiseni kropalla. Se näytti mielettömän hyvältä minun oli vaikea istua siinä isossa nojatuolissa. Nemissa meni alaspäin ja alkoi nuolemaan hänen pillua ahnaasti ja rajusti. Ja työnsi sormia sisään. Katselin kuinka he nauttivat ja Nemissa näki innostuneisuuden minussa ja oikein käänsi naistani että näkisin paremmin. Hei leikkivät siinä pitkään ja välillä nemissa käski naistani kuristamaan häntä ja antaa piiskaa ja se kiltisti totteli. Kunnes välillä osat vaihtui ja naiseni sai piiskasta. Hei leikkivät siinä pitkään ja minä kieriskelin penkissä vaikeana. Heitä myös autettiin ja heille ojennettiin leluja. Hetkessä alkoi surina kuulua kun nemissa hieroi naistani voimakkaalla pinkillä vibralla. Näin ja kuulin kuinka naiseni nautti todella ja kiemurteli nautinnosta. He vaihtoivat osia ja myös Nemissa nautti vibraattorista oikeen kunnolla. Jossain vaiheessa loppuesitystä Nemissa pyysi minut mukaan ja käski sormettaa naistani niin että hän squirttaa Nemissan päälle. Minä tottelin kiltisti ja Nemissa kävi makaamaan patjalle ja naiseni tuli päälle ja aloin hyväillä häntä. Pikkuhiljaa lisäsin vauhtia ja ei mennyt kuin hetki kun nestettä roiskui Nemissa vatsalle ja rinnoille. Nemissa kehui kovaan ääneen kuinka ihanaa ja kiihottavaa se oli ja vaati hieman vielä lisää. Hetken päästä se oli ohi ja olin pitkään ihan sekasin siitä näytelmästä se oli aivan mieletöntä... Semmoista ei ole kuin elokuvissa.. Siitä mielettömästä nautinnosta ja sekavasta tilasta kesti toipua noin tunti..

Ilta jatkui, tässä illasta muutamia herkkukohtia...

Olin erään tutun naisen kanssa patjoilla ja aloimme nauttia seksistä. Vieresämme oli myös mies ja nainen nauttimassa toisistaan kunnes käteni vaelteli naisten kropilla. Naiseni liittyi vielä seuraa hetkenpäästä ja katselin kuinka naiset hyväilivät toisiaan. Minä autoin tietysti ja munassani oli kokoajan yksi tai kaksi naista kiinni. Se oli ihanaa ja tätä kirjoittaessa kaipaa taas lisää. Jossain vaiheessa kun naiseni kanssa nautimme seksistä naiseni ehdotti että menisimme Nemissan ja hänen miehensä kanssa samaan sänkyyn. Sehän kävi tietty ja roolit oli selkeät. Samalla kun me miehet teimme työtä naiset hyväilväi toistensa kroppia ja suutelivat välillä.

Vähän tuon jälkeen Nemissan mies halusi oppia, kuinka saa naisensa squirttaamaan. Puhuimme asiasta ja kerroin, kuinka se käytännössä kävisi Nemissan mies teki työtä käskettyään ja melkein onnistu jo ekalla kerralla, mutta se on vaikeaa. Hetken harjottelun jälkeen Nemissa kysyi, voisinko tehdä sille.Kun lupa oli OK näytin Nemissan kanssa kädestä pitäen eikä mennyt kuin hetki ja Nemissa squirttasi oikeen kunnolla. Mies näki taktiikan kädestäpitäen ja alkoi onnistua. Painoin vielä hieman Nemissan mahasta ja samantien alkoi roiskumaan. Kaikki hymyilivät ja niin oli nautinnollista kotiin vietävää muistojen lisäksi.

Ilta oli saanut oman neidin tuhmaksi ja myös nautimme hieman seksistä yhden miehen ylivoimalla. Minä ja eräs meidän läheinen ystävä pidimme naistani hyvänä jonkin aikaa. Nuolimme, hyväilimme ja silittelimme häntä ympäriinsä. Me teimme "työtä" ja hän nautti. Jonkin ajan päästä näin Milenan ja toisen naisen ketä himoitsin jo alussa. He menivät huoneeseen. Innoissani karkasin heidän peräänsä ja hylkäsin naiseni toisen miehen huomaan jopa vähän törkeästi. Menin juttelemaan naisille ja he kysyivät haluanko osallistua hauskanpitoon? Vastaus oli KYLLÄ. Myös toinen nuori nainen tykkäsi rajummista otteista ja minä olin määräävänä osapuolena.. Nautimme kolmisin ja välillä nuoren neidin mies kävi vähän komentamassa omaa tuhmeliiniaan. Naiset nuolivat tosiaan ja minä olin sivussa vain auttamassa. Oli kiihottava näky kun kaksi kuumaa ja nuorta naista nauttivat toisistaan ja pääsin mukaan. Jossain vaiheessa nussin Milenaa takaapäin ja samalla hän nuoli toista naista. Se näytti taivaalliselta, otin milenaa hiuksista kiinni ja komensin häntä hieman ja kysyin miltä tuntuu? Hän vaan pyysi minua nussimaan kovempaa ja minä tottelin. Hänen oli vaikea nuolla mutta teki parhaansa. Kävin makaamaan ja Milena alkoi ratsastamaan ja toinen nainen tuli istumaan naamalleni. Samalla hyväilin hänen pieniä ja kiinteitä rintoja ja toinen ratsasti munallani. Aloin lähestyä huippua ja sanoin siitä näille tuhmeliineille. Milena innostui ja sano että haluaa lastini päällensä Ja kysyin mihin haluat että laukean? He ilmoittivat lähes yhteen ääneen että molemmat haluavat osansa. He kävivät makaamaan vierekkäin selälleeen ja Milena imi munaani. Meni hetki kunnes sanoin tulevani ja hän otti munan ulos suustaan ja alkoi runkata sitä rajusti. Tulin hieman lähemmäksi, laukesin rajusti ja spermaa roiskui heidän molempien rinnoille. He silittelivät toisiaan ja spermaa ja katselivat minua kiitollisena.

Semmoset synttärit meillä. Ikimuistoiset enkä varmasti ikinä unohda. Kiitos mukana olleille

Guest